Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > Arbeidsongeschiktheid verzekeren? Maak het niet onnodig duur.

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 766 woorden van dit artikel.

Als 55-jarige ondernemer baalde ik zo van de belachelijk hoge premie voor mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ASR dat ik deze heb opgezegd. Nu blijkt dat geen enkele verzekeraar me opnieuw wil verzekeren wegens mijn leeftijd. Dat kan toch niet in een land waar men langer doorwerken stimuleert? Wat kan ik doen?

Je hebt verzekeringen. En je hebt te dure doekjes voor het bloeden. Voorbeelden van het eerste zijn de basiszorg-, opstal- en aansprakelijkheidspolis. Deze laten je leven doordraaien, ondanks hoge ziekenhuiskosten, het afbranden van je bedrijfshal of een rampzalige schade veroorzaakt door je kind. Maar niet alle polissen zijn even glashelder. Veel...


Trefwoorden bij deze publicatie: Pensioen | Verzekeringen

Gepubliceerd in NRC Handelsblad op 07-04-2012 en heeft ongeveer 766 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag