Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > www.geldwaardering.nl

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 230 woorden van dit artikel.

De doorsnee consument weet financieel stukken minder dan de aanbieders van geldproducten. Dat veroorzaakt ongelukken. Zo gooide half Nederland de afgelopen jaren geld weg door zijn hypotheek over te sluiten en zo verloren honderdduizenden gezinnen samen miljarden aan aandelenleasen. Ook teakhoutbeleggingen, consumptieve leningen en veel vastgoed-cv’s of verzekerende spaar- en beleggingsplannen doen voor uw geldzaken wat sigaretten in een stel frisse longen doen. Maar stapje voor stapje komt er meer consumentenbescherming. Een vers initiatief van de Autoriteit Financiële Markten is www.geldwaardering.nl, een internetsite waar consumenten kunnen lezen hoe mede-consumenten financiële producten en aanbieders beoordelen en waarom. Mensen zonder internet zullen...


Trefwoorden bij deze publicatie: Eigen huis | Hypotheek

Gepubliceerd in Aaneen op 15-04-2006 en heeft ongeveer 230 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag