Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > Toch nog een hoge hypotheek

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 887 woorden van dit artikel.

Minister Zalm gaat tophypotheken ontmoedigen. Dat maakt het starters op de woningmarkt extra moeilijk. Maar startersleningen, koopsubsidie, zelf verbouwen of samenwonen kunnen helpen.

Een jaar lang zocht Wouter Lieftink (25), inkoopmedewerker bij een horecagroothandel, naarstig naar een koopwoning rond Amsterdam. Eindelijk, vorig jaar augustus slaagde hij voor een tweekamerappartement in Amsterdam Zuid. “Ik heb 45 vierkante meter in een mooie rustige buurt met ruime parkeergelegenheid”, vertelt hij. “Met mijn budget van 130.000 euro moet je wel zelf willen slopen en verbouwen. Dat heb ik met hulp van vrienden en familie gedaan.” Voor hypotheekadviezen ging Wouter langs bij kennissen...


Trefwoorden bij deze publicatie: Eigen huis | Hypotheek | Wonen

Gepubliceerd in NRC Handelsblad op 28-03-2006 en heeft ongeveer 887 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag