Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > Hypotheek of niet?

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 247 woorden van dit artikel.

De financiële branche kent hypes en modegrillen. Tegenwoordig is de aflossingsvrije hypotheek helemaal 'in'. Want, zo praat uw adviseur, 'de hypotheekrente is laag en nog als enige fiscaal aftrekbaar. Los dus niet af, maar steek uw geld in aandelen en maak een torenhoge winst.'
U twijfelt toch? Groot gelijk. Beleggen met geleend geld kán voordelig uitpakken, maar er loeren gevaren. Zo reppen adviseurs en reclamefolders steevast van 'gemiddelde beleggingsrendementen'. Maar helaas, de doorsnee aandelenwinst bestaat niet. Typerend aan beleggen -vooral bij hoge verwachte winsten- is dat de opbrengst fluctueert. 'Gemiddeld 10% per jaar' kan betekenen dat een aandeel drie jaar...


Trefwoorden bij deze publicatie: Hypotheek

Gepubliceerd in Aaneen op 07-03-2001 en heeft ongeveer 247 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag