Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > Beleggingshypotheek

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 260 woorden van dit artikel.

De financiële wereld kent hypes en modegrillen. Zo waren jaren her mantelobligaties, dollarverzekeringen, zerobonds en offshorefondsen een tijdje populair. Het afgelopen decennium scoorde ineens de beleggingsverzekering, en de laatste jaren de beleggingshypotheek. Maar in geldzaken is weinig eeuwig. Wie anno 2001 huizenbezit combineert met aandelen en schuld slaapt onrustig. Geldt dat ook voor u? Ga eerst na hoevéél risico u loopt. U zit relatief safe als u via maandbetalingen jarenlang aan uw beleggingstegoed bouwt en rekent op gemiddeld 7 à 8% rendement. Risicovoller is de maximale financiering van uw huis, terwijl u eigen geld in één klap in effecten steekt....


Trefwoorden bij deze publicatie: Beleggen | Eigen huis | Hypotheek

Gepubliceerd in Aaneen op 05-12-2001 en heeft ongeveer 260 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag