Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > Tien misverstanden over hypotheken

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 1069 woorden van dit artikel.

Het eigen huis is geliefd én duur. Die twee omstandigheden doen de hypothekenmarkt op volle toeren draaien. Zowel banken en hypothekenwinkels als makelaars en assurantietussenpersonen ontvangen een onophoudelijke stroom hypothekenklanten met wijd open armen, een vriendelijk woord en warme koffie. Volgens officieuze cijfers gaat zo'n veertig procent van de cliëntèle met de modieuze beleggingshypotheek de deur uit. Uw adviseur tuigt dit product graag voor u op met financiële toeters en bellen als arbeidsongeschiktheids-, werkloosheids- en levensverzekeringen. En steeds vaker ook met 'flexibiliteit'. Fijn voor u? Twee écht onafhankelijke hypotheekdeskundigen, de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, signaleren over hypotheken de...


Trefwoorden bij deze publicatie: Beleggen | Eigen huis | Hypotheek | Woekerpolis | Wonen

Gepubliceerd in NRC Handelsblad op 16-09-1998 en heeft ongeveer 1069 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag