Focus image
Artikelen en blogs

Artikelen & blogs > Help! |Mijn hypotheek verzuipt

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hieronder treft u de eerste 100 van de ongeveer 991 woorden van dit artikel.

Wie huizenbezit combineert met aandelen en schulden gaat door zorgelijke tijden. Deskundigen adviseren ondermeer om paniek te vermijden en extra te sparen.

Matthijs en Ali, tweeverdienende ouders van twee peuters, financierden hun nieuwe houtskeletwoning vorig jaar met en hypotheek van 760.000, deels aflossingsvrij. Twee ton eigen geld staken ze verwachtingsvol in aandelen om hun vaste maandlasten van 2000 te drukken. Ook de dertigers Mieke en Aad, ouders van drie kleintjes, kozen voor volledige financiering van hun 830.000 kostende nieuwe Vinex-paradijs. De complete winst op het verkochte eerste eigen huis ging in effecten. Mathijs, Ali, Mieke en Aad zijn geen...


Trefwoorden bij deze publicatie: Beleggen | Eigen huis | Hypotheek | Wonen

Gepubliceerd in NRC Handelsblad op 21-11-2001 en heeft ongeveer 991 woorden.

Toegang tot archief

Dit is een betaald artikel. Dat geldt voor alle artikelen uit het archief die ouder zijn dan 2 jaar. U kunt voor € 19,95 per 24 uur alle betaalde artikelen inzien.

Hoe werkt het?
Toegang tot het archief verloopt in 2 stappen. Eerst geef je je emailadres op en daarna betaal je via iDeal. Na het betalen heb je direct toegang tot het archief met de betaalde artikelen. Per e-mail ontvang je een link waarmee je, binnen de betaalde 24 uur, steeds opnieuw toegang tot de betaalde artikelen krijgt.

Stap 1. E-mail opgeven

E-mail
Nieuwsbrief? Ja, graag